Nieuws

 

 

 

Goed nieuws! Over twee jaar krijgt Levenspit een nieuwe collega bij. En niet zomaar een collega, maar onze eigen lieve Youp. Onze pup Youp is nu nog jong, dus hij mag eerst nog lekker pup zijn en volwassen worden. Maar zodra hij kan, gaat helpen in de begeleiding. En daar hoeft hij helemaal niks voor te doen, behalve aanwezig zijn! Hij spiegelt je vanzelf al. 

Binnenkort meer!

 

Goed nieuws! Onze beroepsvereniging De NFG en RBCZ heeft Levenspit weer een accreditatie gegeven voor de komende twee jaar. Tot eind 2025 kunnen onze facturen sowieso nog worden ingediend bij de zorgverzekering.  
Daarnaast is Levenspit belastingvrij, dus er wordt geen btw in rekening gebracht. 

 

 

Yes! Diploma Advanced Traumatherapie in the pocket! Na drie jaar bij het Atma Instituut te hebben rondgelopen is het nu dan eindelijk tijd om mijn studietijd af te ronden en me te gaan focussen op Levenspit. Wat een magische jaren heb ik daar beleefd, met vallen en opstaan, en soms best wel pijnlijke spiegels, maar… het is gelukt! 

Mijn onderzoekspaper heb ik gewijd aan het onderwerp ‘acting-in en acting-out. Hierover heb ik een therapeutisch interventieplan geschreven over de therapeutische weg naar (zelf)liefde. Want liefde is een krachtig instrument om oude pijn te helen. Immaculee Ilibagiza heeft mij doen inspireren.

In april ’22 heb ik mijn onderzoekspaper ingeleverd. En… hij is goedgekeurd! Super trots.

De nieuwsbrief van juni ’21 is weer uit:

Levenspit! (mailchi.mp)

Levenspit!

Heel blij om te mogen vertellen dat wij verder gaan als Levenspit. Deze nieuwe naam staat voor de kracht in jezelf hervinden, het staat voor groei en voor vertrouwen hebben in jezelf en in het leven. Lichaamsgericht, focus op herstel en een persoonlijke benadering. Een nieuw hoofdstuk dient zich aan.

Volg onze facebook-pagina voor de laatste nieuwtjes!

Verhuizing praktijk
Vanaf heden is Levenspit te vinden in Oosterhout én Amersfoort. In Oosterhout blijft de ruimte bestaan. Dit is de zolderkamer, ingericht voor een-op-een-sessies. In Amersfoort kan ik individuele sessies geven én groepstrainingen in de toekomst. Hoe of wat moet zich nog vormen. Ook de wandelsessies gaan gewoon door. 

Verder ben ik altijd op zoek naar inspirerende samenwerkingen. Samen bereik je meer dan alleen, dus sta jij open voor een samenwerking? Wil je samen een retraite organiseren? Super, laat het me weten. 

 

Nieuwsbrief van maart is weer uit:

Vertrouw op je lichaam (mailchi.mp)

 

Vanaf 1 mei as. ga ik volledig verder met mijn praktijk. Dit houdt in dat ik mijn werkzaamheden bij Inloophuis Poppy’s ga overdragen. Omdat ik zie dat juist nu door corona veel mensen worstelen met de gevolgen hiervan en er ook steeds meer vraag is naar lichaamsgerichte coaching/therapie, voelt het nu een goed moment om me volledig te kunnen concentreren op de individuele sessies. 

Lees hier het uitgebreide nieuwsbericht.

De informatiekrant Zorg & Ondersteuning is uit! Huis aan huis verspreid in de gemeente Oosterhout.

Kijk even op blz 13 en lees hoe belangrijk het is om te werken met het lichaam als je een intense gebeurtenis of periode wil verwerken.

De eerste stap is herstel van veiligheid, om vervolgens de diepere laag te onderzoeken en te helen.

 

 

De nieuwsbrief van januari 2021 is weer uit: 

Nieuwe ontwikkelingen (mailchi.mp)

Goed nieuws! Want vanaf januari 2021 kun je mijn factuur indienen bij jouw aanvullende zorgverzekering. Neem van tevoren contact op met jouw zorgverzekering om te kijken of je in aanmerking komt voor de gedeeltelijke vergoeding.

Erkend lid De NFG, licentienummer 9303
Erkend lid RBCZ, licentienummer 210063R
AGB-code praktijk: 90068871
AGB-code zorgverlener: 90109927

Ik ondersteun je bij
Zelfonderzoek en reflectie | Durven veranderen | Doorzettingsvermogen