Nieuws

Goed nieuws! Binnenkort krijgt Levenspit een nieuwe collega bij. En niet zomaar een collega, maar onze eigen lieve Youp. Onze pup Youp is nu nog maar 9 weken oud, dus hij moet eerst volwassen worden. Maar zodra hij kan, gaat helpen in de begeleiding van één-op-één sessies. En daar hoeft hij helemaal niks voor te doen, behalve aanwezig zijn!

Binnenkort meer!

 

Goed nieuws! Onze beroepsvereniging De NFG heeft Levenspit weer een accreditatie gegeven voor de komende twee jaar. Tot eind 2025 kunnen onze facturen sowieso nog worden ingediend bij de zorgverzekering.  
Daarnaast is Levenspit belastingvrij, dus er wordt geen btw in rekening gebracht. 

 

De nieuwsbrief van september 2022 is weer uit: 

Werken met woede (mailchi.mp)

Yes! Diploma Advanced Traumatherapie in the pocket! Na drie jaar bij het Atma Instituut te hebben rondgelopen is het nu dan eindelijk tijd om mijn studietijd af te ronden en me te gaan focussen op Levenspit. Wat een magische jaren heb ik daar beleefd, met vallen en opstaan, en soms best wel pijnlijke spiegels, maar… het is gelukt! 

Mijn onderzoekspaper heb ik gewijd aan het onderwerp ‘woede en liefde’. Je kunt niet boos zijn op iets waar je niks om geeft. Met andere woorden: achter iedere vorm van boosheid, woede of zelfs haatgevoelens, zit liefde verstopt. Hoe cool is het als je die liefde kunt opsporen, zodat de boosheid transformeert. Hiervoor heb ik een interventieplan geschreven. Ben jij coach of therapeut en wil jij hier meer over weten? Neem dan contact op.

Yes, in april ’22 heb ik mijn onderzoekspaper ingeleverd. En… hij is goedgekeurd!! Superblij en trots! Wil je meer weten? Vul dan het formulier in.

De nieuwsbrief van juni ’21 is weer uit:

Levenspit! (mailchi.mp)

Levenspit!

Heel blij om te mogen vertellen dat wij verder gaan als Levenspit. Deze nieuwe naam staat voor de kracht in jezelf hervinden, het staat voor groei en voor vertrouwen hebben in jezelf en in het leven. Lichaamsgericht, focus op herstel en een persoonlijke benadering. Een nieuw hoofdstuk dient zich aan.

Volg onze facebook-pagina voor de laatste nieuwtjes!

Verhuizing praktijk
Wij zijn tot maart 2022 te vinden aan de Sint Antoniusstraat 8 in Oosterhout. Daar krijg ik een eigen ruimte die ik deel met een andere therapeut en daar kun je me vanaf dan sowieso iedere woensdag vinden. 

Samen met andere professionals vormen we een mooi team, waarin we ons sterk maken voor kinderen, jeugd en volwassenen. En ik dus ook met mijn lichaamsgerichte werkwijze. Kom je een keer kijken?  

 

Nieuwsbrief van maart is weer uit:

Vertrouw op je lichaam (mailchi.mp)

 

Vanaf 1 mei as. ga ik volledig verder met mijn praktijk. Dit houdt in dat ik mijn werkzaamheden bij Inloophuis Poppy’s ga overdragen. Omdat ik zie dat juist nu door corona veel mensen worstelen met de gevolgen hiervan en er ook steeds meer vraag is naar lichaamsgerichte coaching/therapie, voelt het bijna als mijn missie om me nu volledig te kunnen concentreren op de individuele sessies. 

Lees hier het uitgebreide nieuwsbericht.

De informatiekrant Zorg & Ondersteuning is uit! Huis aan huis verspreid in de gemeente Oosterhout.

Kijk even op blz 13 en lees hoe belangrijk het is om te werken met het lichaam als je een intense gebeurtenis of periode wil verwerken.

De eerste stap is herstel van veiligheid, om vervolgens de diepere laag te onderzoeken en te helen.

 

 

De nieuwsbrief van januari 2021 is weer uit: 

Nieuwe ontwikkelingen (mailchi.mp)

Goed nieuws! Want vanaf januari 2021 kun je mijn factuur indienen bij jouw aanvullende zorgverzekering. Neem van tevoren contact op met jouw zorgverzekering om te kijken of je in aanmerking komt voor de gedeeltelijke vergoeding.

Erkend lid De NFG, licentienummer 9303
Erkend lid RBCZ, licentienummer 210063R
AGB-code praktijk: 90068871
AGB-code zorgverlener: 90109927

Ik ondersteun je bij
Zelfonderzoek en reflectie | Durven veranderen | Doorzettingsvermogen