Nieuws

De nieuwsbrief van juni ’21 is weer uit:

Levenspit! (mailchi.mp)

Levenspit!

Heel blij om te mogen vertellen dat Coachpraktijk Oosterhout verder gaat als Levenspit. Deze nieuwe naam staat voor de kracht in jezelf hervinden, het staat voor groei en voor vertrouwen hebben in jezelf en in het leven. Lichaamsgericht, focus op herstel en een persoonlijke benadering. Een nieuw hoofdstuk dient zich aan.

Volg onze facebook-pagina voor de laatste nieuwtjes!

Verhuizing praktijk
Vanaf 1 april is Coachpraktijk Oosterhout te vinden aan de Sint Antoniusstraat 8 in Oosterhout. Daar krijg ik een eigen ruimte die ik deel met een andere therapeut en daar kun je me vanaf dan sowieso iedere woensdag vinden. 

Samen met andere professionals vormen we een mooi team, waarin we ons sterk maken voor kinderen, jeugd en volwassenen. En ik dus ook met mijn lichaamsgerichte werkwijze. Kom je een keer kijken? 

De ruimte huur ik van Kindertherapie Oosterhout. 

 

Nieuwsbrief van maart is weer uit:

Vertrouw op je lichaam (mailchi.mp)

 

Vanaf 1 mei as. ga ik volledig verder met mijn praktijk. Dit houdt in dat ik mijn werkzaamheden bij Inloophuis Poppy’s ga overdragen. Omdat ik zie dat juist nu door corona veel mensen worstelen met de gevolgen hiervan en er ook steeds meer vraag is naar lichaamsgerichte coaching/therapie, voelt het bijna als mijn missie om me nu volledig te kunnen concentreren op de individuele sessies. 

Lees hier het uitgebreide nieuwsbericht.

De informatiekrant Zorg & Ondersteuning is uit! Huis aan huis verspreid in de gemeente Oosterhout.

Kijk even op blz 13 bij Coachpraktijk Oosterhout en lees hoe belangrijk het is om te werken met het lichaam als je een intense gebeurtenis of periode wil verwerken.

De eerste stap is herstel van veiligheid, om vervolgens de diepere laag te onderzoeken en te helen.

 

 

De nieuwsbrief van januari 2021 is weer uit: 

Nieuwe ontwikkelingen (mailchi.mp)

Goed nieuws! Want vanaf januari 2021 kun je mijn factuur indienen bij jouw aanvullende zorgverzekering. Neem van tevoren contact op met jouw zorgverzekering om te kijken of je in aanmerking komt voor de gedeeltelijke vergoeding.

Erkend lid De NFG, licentienummer 9303
Erkend lid RBCZ, licentienummer 210063R
AGB-code praktijk: 90068871
AGB-code zorgverlener: 90109927

Ik ondersteun je bij
Zelfonderzoek en reflectie | Durven veranderen | Doorzettingsvermogen