Individuele sessie

Gratis telefonische kennismaking
Voordat een individueel traject begint, starten we met een gratis telefonische kennismaking. Hierin kun je kort aangeven waarvoor je komt en wat je van mij nodig hebt. Ook bekijken we of ik jou kan helpen en dat mijn manier van werken past bij je hulpvraag. 

Intakeformulier
Als je kiest voor een sessie, ontvang je van mij een intakeformulier. Dit mag je vóór de eerste sessie inleveren. Met het ondertekenen van het formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring. Deze kun je vinden onderaan deze website.  

De sessie
Eén sessie duurt ongeveer vijf kwartier. We starten meestal met een grondingsoefening (tijdens een wandelsessie gebeurt dit al vanzelf) en sluiten af met een korte evaluatie. Wat neem je als leerpunt mee. De hoeveelheid sessies en de duur van het traject hangt natuurlijk van je hulpvraag af. Dit bespreken we in de eerste ontmoeting, waarin we ook afspraken maken over onze samenwerking hierin. Gedurende het traject zullen we steeds blijven toetsen of we op de goede weg zitten.   

Lichaamsgericht
Onze sessies zijn holistisch met een extra nadruk op een lichaamsgerichte benadering. Dit betekent dat ik regelmatig aan je vraag wat je in je lijf voelt gebeuren. Ik kijk naar de beweging die jouw lijf eigenlijk wil maken en ik nodig je uit om deze te maken. Als je iemand wilt wegduwen, kan dat hier. Als je ergens van wilt wegrennen, bewegen we samen door dit gevoel heen. Als je wilt onderzoeken wat jouw stem kan betekenen, kun je dat hier oefenen. Allemaal op jouw eigen tempo, op jouw manier en altijd vanuit de positieve intentie, zodat je angst kunt ombuigen naar liefde voor jezelf. 

Afronding
Als je besluit het traject af te ronden, is dat helemaal ok. Het is jouw proces, jij hebt regie over jouw proces en dus ook over het traject dat we samen doorlopen. Ook blijf je zelf verantwoordelijk voor je eigen proces. Wel zou ik het fijn vinden om afsluitend te evalueren. Dit kan ook telefonisch. 

Ik ondersteun je bij
Zelfonderzoek en reflectie | Durven veranderen | Doorzettingsvermogen