BRUS-bijeenkomsten

Een BRUS is iemand met een zorgintensieve broer of zus. Een BRUS-bijeenkomst zal altijd verbindend van aard zijn en vooral gericht op sparren met en leren van elkaar. 

De onderstaande tools zijn leidend.

Binnenkort meer.

Via Voice Dialogue
Voice Dialogue is een krachtige tool die jou kan helpen om overzicht en orde te krijgen in jouw gedachten, overtuigingen en gewaarzijn in het hier en nu. Reageer je vanuit je kind-deel of vanuit je volwassen deel? Was jouw innerlijke criticus nu aan het woord of je liefdevolle volwassene? Door hier inzicht in te krijgen, kun je bewust gaan kiezen vanuit welk deel jij wilt gaan communiceren. 

Via TA 
TA staat voor Transactionele Analyse. Ook dit is een krachtige tool die jou handvatten en inzichten geeft in jouw manier van reageren op een situatie. Om dit te kunnen onderzoeken, leg ik vaak ankers op de vloer en vraag ik je te bewegen tussen die verschillende ankers. Reageer jij vanuit je Rebelse Kind of Aangepaste Kind? Ben je bekend met de Kritische Ouder of Zorgende Ouder? Dan heb je ook nog je Volwassene deel dat verbindend kan communiceren op alle lagen.  

Ik ondersteun je bij
Zelfonderzoek en reflectie | Durven veranderen | Doorzettingsvermogen