Psycho-educatie ‘werken met woede’

Ben jij wel eens boos? En wat doe je dan? Houd je jezelf in of laat je jezelf helemaal gaan? Jouw manier van boos zijn zegt veel over de manier hoe jij bent opgegroeid. Het is interessant om te onderzoeken welke overtuigingen hierachter zitten en hoe jij je verhoudt tegenover jouw cliënt die boos is. Wat doe jij als jouw cliënt een boze blik laat zien, zijn vuisten balt of uit het niets zijn stem verheft. Schrik je? Of blijf je stevig staan? Hoe jij ook handelt, in mijn beleving is het uitermate belangrijk dat je kennis hebt van het ontstaan van boosheid in de vroege jeugd.

Psycho-educatie
Mijn onderzoekspaper heb ik gewijd aan “werken met woede en liefde”. De resultaten die ik hieruit heb ontdekt, deel ik heel graag met mijn collega’s. Ik neem je daarom graag mee in de wereld van boosheid, woede en zelfs haatgevoelens van je cliënt. Ik bied jou een eenmalige psycho-educatieve sessie aan, waarin ik jou meeneem in de achtergrond van boosheid. Ik vertel het verschil tussen shocktrauma en ontwikkelingstrauma, hoe je boosheid kunt herkennen in het lijf en belangrijker nog; hoe je als coach, therapeut of begeleider jouw cliënt hierin dusdanig kan begeleiden zonder zelf uit balans te raken. Maar ook: hoe kun je op een passende manier doorverwijzen als de boosheid té groot is voor jou om te handelen.  Klik hier voor praktische info. 

Ja, ik ontvang graag psycho-educatie

3 + 4 =

Extra note; deze sessie is bedoeld voor coaches, therapeuten en begeleiders uit de zorg of hulpverlening die al werkzaam zijn met cliënten. Mocht je zelf een onderzoeksvraag hebben rondom woede en boosheid, raad ik je aan een therapeut te zoeken bij jou in de buurt of jouw huisarts te raadplegen.  

Ik ondersteun je bij
Zelfonderzoek en reflectie | Durven veranderen | Doorzettingsvermogen