DIT BEN IK

Mijn naam is Babette Damen (1980), getrouwd met Mark en moeder van onze dochter Linde.

Vroeger vond ik lichaamswerk maar zweverig, simpelweg omdat ik het niet kende. Ik dacht in termen als ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ en ‘hard werken’. Omdat ik hierop steeds vastliep, besloot ik dat het anders moest. Gaandeweg heb ik geleerd dat mijn lijf een wijs instrument is, dat in verbinding staat met mijn denken en doen. Nu voel ik precies aan wanneer ik een stapje terug moet doen en sta ik zelf aan het roer.   

Ik blijf mateloos gefascineerd door alles wat samenhangt met persoonlijke groei, bewustwording en transformaties en doe mijn werk dan ook met veel plezier. Cliënten omschrijven mij als veilig, enthousiast, spiegelend, sterk en uitnodigend. 

Na mijn opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (2004) ben ik gaan werken in de gehandicaptenzorg en later thuiszorg. De hoge werkdruk eiste zijn tol; ik koos ervoor mijn baan op te zeggen en iets heel anders te gaan doen.

Via een zakelijke omweg in de logistiek, ontdekte ik dat ik toch echt een zorghart heb en heb me daarom laten omscholen tot Coach Practitioner en me kort daarna gespecialiseerd tot trauma coach. Inmiddels volg ik de verdiepingsopleiding tot traumatherapeut en dat is precies hetgeen waar mijn hart sneller van gaat kloppen: het onderzoeken van vroegkinderlijk trauma bij volwassenen via lichaamswerk en bewustwording. 

 

Ik ondersteun je bij
Zelfonderzoek en reflectie | Durven veranderen | Doorzettingsvermogen