Inspiratiesessies

Toen ik deze zomer, augustus ’22, met mijn man en dochter op vakantie was in de Morvan (Frankrijk), kwam ik erachter dat je grip kunt hebben op je eigen manifestaties. Waar ik eerder nog dacht: ik kom er nooit, werd vanaf deze vakantie: ik bén er al! Steeds opnieuw positief denken helpt enorm. 

De weg naar meer bewustwording, en misschien zelfs spirituele bewustwording, begint vaak bij overtuigingen. We hebben allemaal ooit een overtuiging of een geloof aangenomen (in mijn geval: ik moet mezelf bewijzen) die ergens in je leven is ontstaan. Deze overtuigingen worden aangestuurd door onze gedachten. Ze zitten niet alleen in ons hoofd, maar zijn ook opgeslagen in het cel-geheugen van ons lijf, in ons lichaam dus. Juist door te onderzoeken waar de oorzaak ligt, ga je begrijpen waar het vandaan komt en kun je een nieuwe positieve intentie neerzetten (bijvoorbeeld: ik stop met vechten en vanaf nu ga ik me ontspannen). Maar ja, hoe dan?! Nou, door iedere dag weer diezelfde intentie neer te zetten. Iedere dag opnieuw, heel bewust en in contact met je lijf. Dénk positief, vóel je positief en gedráág je positief. Doe alsof je er al bent. En op een dag merk je: oh wauw, het lukt!  Het klinkt simpel, en dat is het ook. 

Wil jij stoppen met denken in beperkingen en starten met denken in mogelijkheden? Wil jij jouw praktijk laten groeien, jouw cliënt zo effectief mogelijk begeleiden en jezelf positief op de kaart zetten? 

Plan nu jouw inspiratiesessie en krijg handvatten voor een positiever leven. Je bent het waard!

Ja, ik wil een inspiratiesessie

15 + 1 =

Ik ondersteun je bij
Zelfonderzoek en reflectie | Durven veranderen | Doorzettingsvermogen